Andone nu e demis şi rămâne la Al-Ahli

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Fălcosul“ continuă cu gruparea din Emiratele Arabe Unite, iar cuplul Dinu – Ţălnar va asigura interimatul la Dinamo. După multe runde de negocieri şi drumuri Bucureşti – Dubai, Andone şi acţionarii roş-albi au ajuns la o concluzie: fiecare continuă pe drumul lui. Cel puţin deocamdată.

Zvonul apărut în presa din Emiratele Arabe Unite, conform căruia „Fălcosul” ar fi fost demis, îi făcuse pe „câini” să viseze, iar Ţălnar se gândea deja că a petrecut încă un mandat scurt în „Ştefan cel Mare”.

Totul s-a dovedit a fi însă doar un foc de paie, aşa cum preşedintele formaţiei din Dubai, Khalifah Sulaiman, a explicat pentru „Adevărul“: „Ştirea cu schimbarea lui Andone din funcţie nu e adevărată. El n-a fost demis“.

Apoi, Andone a accentuat spusele numărului unu din club. „Nu m-a anunţat nimeni că aş fi fost demis. Azi le-am dat liber jucătorilor, iar mâine am programat un antrenament de la ora 18.00. Este adevărat că am pierdut în ultima etapă, dar cei de la Al-Ahli au în continuare încredere în mine, fiindcă ei văd cum lucrez la antrenamente. La fiecare şedinţă de pregătire este prezent şi managerul echipei, care şi-a dat seama că la Al-Ahli lucrăm ca la o echipă europeană“,  a declarat Andone pentru „Adevărul”.

„Arabii apreciază calitatea muncii“

Tehnicianul a explicat modul în care arabii înţeleg fotbalul: „Aici nu e ca în România unde azi eşti bun, iar mâine eşti aruncat. Arabii s-au schimbat şi apreciază calitatea muncii. Şi-au dat seama că un antrenor are nevoie de timp. Nu poţi să-l aduci azi şi de a doua zi să câştige toate meciurile. Plus că, în acest început de sezon, noi am avut foarte mulţi accidentaţi şi foarte mult ghinion“. Formaţia sa ocupă după patru etape locul 11, penultimul în clasament, având numai o victorie.

Borcea „Trenul lui Ando a trecut“

Directorul executiv al lui Dinamo, Cristi Borcea, şi-a declarat ieri sprijinul pentru cuplul de antrenori Dinu – Ţălnar. „Decizia de a-l aduce pe Andone îi poate aparţine doar lui Cornel Dinu. Din păcate, trenul Dinamo a trecut pentru Ando acum câteva zile, iar acum antrenori sunt Dinu şi Ţălnar”, a spus Cristi Borcea. El a fost susţinut în afirmaţii şi de Cornel Dinu. „Aţi văzut poziţia lui Andone, el e sub contract cu echipa aceea, nu văd de ce se tot pune problema revenirii lui”, a declarat Dinu.

image

Cu sufletul aş veni şi mâine la Dinamo, dar cu mintea am multe la care să mă gândesc. Trebuie să ştiu în ce condiţii se vrea titlul, cupa, ce program există, ce proiect s-a făcut şi ce s-a realizat până acum.

image


Ioan Andone
antrenor Al-Ahli
  

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite