Andone: „Mi-au trădat încrederea!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ioan Andone, fostul tehnician al echipei CFR Cluj, spune că nu trebuia să aibă încredere în şefii săi. „Ando”, în prezent tehnician la Al Ittifaq, regretă că nu a plecat de la CFR în vară şi a dezvăluit că nu-l lăsa pe Trombetta să facă mare lucru la echipă.

După patru luni de la demiterea sa de la CFR Cluj, antrenorul Ioan Andone îi acuză de trădare pe şefii lui CFR Cluj.

„Fălcosul” a dat de înţeles că patronul Arpad Paszkany şi preşedintele Iuliu Mureşanu nu s-au comportat corect cu el după ce a adus Cupa şi titlul de campioană în Gruia, la finalul sezonului trecut.

„Unii oameni mi-au înşelat încrederea. Am fost anunţat că au altă variantă şi nu sunt omul care să ţină de scaun. Nu trebuie să ai niciodată încredere în oameni şi mi s-a dovedit asta încă o dată. Ar fi trebuit să plec eu singur în vară, după ce am luat campionatul, nu să renunţe ei la mine”, a spus Ioan Andone la gsptv.

Tehnicianul a fost demis din funcţia de antrneor principal pe 30 august, cu două săptămâni înaintea primului joc al CFR-uluio Liga Campionilor. Luna trecută, „Ando” a semnat un contract pe şase luni cu echipa saudită Al Ittifaq. 

„Nu cred că m-a lucrat Trombetta”.

În vară, cunducerea clubului i l-a impus lui Andone pe secundul italian Maurizio Trombetta, care avea să-i ia locul „Fălcosului”, după doar trei luni. Andone nu crede că italianul a putut influenţa direct decizia conducerii.

„Trombetta nu făcea mare lucru la echipă pentru că nu-l lăsam. Nu cred că avea cum să mă lucreze”.

Andone este de părere că fosta sa echipă are puterea să câştige din nou titlul în Liga I: „CFR-ul îşi va reveni, cu sau fără el pe bancă. Au cel mai bun lot şi sunt una dintre principalele candidate la titlul de campioană. Nici jucătorii nu cred că au vrut ca eu să plec”, a declarat Andone la gsptv.

Nici actualul antrenor al clujenilor nu este sigur de funcţia sa. Preşedintele Iuliu Mureşan a declarat că viitorul italianului Maurizio Trombetta va fi decis la începutul acestui an. Conducătorii CFR-ului şi-au manifestat în câteva rânduri nemulţumirea faţă de jocul echipei, în special în ultimele meciuri disputate de clujeni în turul Ligii I.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite