Andone, Lucescu jr, Bergodi…cine vine în Giuleşti?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Rămaşi fără antrenor după ce Jose Peseiro a fost demis, giuleştenii caută cu disperare un tehnician care să-i scoată din criză, însă nu au nicio variantă sigură . În ultimele şapte jocuri, “alb-vişiniii” nu au înregistrat nici un succes. Ei se pot “lăuda” cu două egaluri şi cinci înfrângeri

Înfrângerea cu Pandurii (0-2) a făcut ca oficialii din Giuleşti să intre iar în şedinţă. Scopul? Găsirea unui antrenor capabil să scoată echipa din criză. Până la închiderea ediţiei, giuleştenii încă nu terminaseră discuţiile.

Rapid nu a mai câştigat niciun meci din data de 24 august (2-1 cu Dinamo). De atunci, ei au înregistrat cinci eşecuri şi două egaluri, aici fiind incluse şi rezultatele din Cupa UEFA. Drept urmare, joia trecută, Jose Peseiro a fost suspendat din funcţie. 

În locul său, interimatul la conducerea tehnică a echipei a fost preluat de Nicolae Manea şi Grigore Sichitiu,dar nici aceştia nu au reuşit redresarea echipei. În aceste condiţii, acţionarul majoritar Fathi Taher a spus că va trebui să numească un alt antrenor cât mai curând posibil.

Andone şi Lucescu jr. nu pot veni

Deşi s-a tot vehiculat că Ioan Andone poate veni în Giuleşti, regulamentul nu-i mai permite acestuia să antreneze în acest sezon în Liga I. “Eu nu am voie să mai antrenez în România. Nu ştiu, poate de la anul, ştiu eu... Nu am voie nici director tehnic să fiu. Nu am voie să ocup nicio funcţie tehnică”, a menţionat Ioan Andone, cel care a fost dat afară de la Cluj pe 30 august 2008.

De asemenea, şi venirea lui Răzvan Lucescu pare destul de improbabilă, lucru întărit de mai mulţi oameni din fotbal. “Răzvan, din nou în Giuleşti? Ce, îi mai dă Copos o savarină?”, a comentat ironic Mircea Sandu posibilul transfer. În aceste condiţii, nu este exclusă o revenire a lui Bergodi.  

image

Nu am ales antrenorul. Trebuie să vedem cine poate să vină, nu mai putem să alegem.

image


Fathi Taher
acţionar majoritar Rapid

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite