FOTBAL: Andone a obţinut prima victorie de când e la Al Ahli Dubai

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Andone a obţinut prima victorie de când e la Al Ahli Dubai
FOTBAL: Andone a obţinut prima victorie de când e la Al Ahli Dubai

Antrenorul Ioan Andone a obţinut, luni, prima victorie cu actuala sa formaţie, Al Ahli Dubai, după ce a dispus, în deplasare, cu scorul de 3-1 (1-0), de Emirates, în etapa a treia a campionatului Emiratelor Arabe Unite.

În urma acestei victorii, Al Ahli Dubai, care nu avea niciun punct după două etape, a urcat până pe poziţia a noua a clasamentului, care cuprinde 12 formaţii.

Conducerea FC Dinamo doreşte ca antrenorul Ioan Andone să revină la conducerea tehnică a grupării "alb-roşii", după ce Dario Bonetti a fost demis în urmă cu două săptămâni.

Preşedintele Consiliului Executiv al FC Dinamo, Nicolae Badea, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că va pleca în Emiratele Arabe Unite pentru o serie de întâlniri de afaceri, fiind posibil să se întâlnească şi cu patronul echipei Al Ahli pentru a-l convinge să-i rezilieze contractul lui Andone.

Preşedintele executiv al FC Dinamo, Cristian Borcea, a declarat, miercuri, că Ioan Andone nu îşi poate rezilia contractul cu gruparea din Emiratele Arabe Unite, Al Ahli Dubai până în luna mai a anului viitor, de pregătirea echipei "alb-roşii" urmând să se ocupe Ion Marin.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite