Ando, cu cine o să semnezi?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ando, cu cine  o să semnezi?
Ando, cu cine o să semnezi?

„Fălcosul“ şi-a reziliat contractul cu Al-Ahli. Imediat, Dinamo a intrat pe fir, însă tehnicianul nu se grăbeşte să se întoarcă în „Ştefan cel Mare“. După ce au aflat că Ando a încheiat conturile cu campioana Emiratelor, acţionarii i-au înroşit telefonul antrenorului care a adus un titlu şi trei cupe în „Groapă“.

Pentru Ioan Andone, coşmarul numit Al-Ahli Dubai a luat sfârşit! După aproape patru luni în care a avut în lot mai mulţi jucători accidentaţi decât cei valizi, „Fălcosul” a decis să-şi rezilieze de comun acord contractul cu campioana Emiratelor.

Site-ul www.adevarul.ro a fost primul din România care a anunţat ştirea despărţirii lui Ando de Al-Ahli. La aflarea acestei veşti, Badea şi Borcea l-au asaltat cu telefoanele pe tehnicianul de 49 de ani. Totuşi, antrenorul nu este hotărât în privinţa unei reveniri în „Ştefan cel Mare”.

De ce ar veni?

Este un dinamovist pursânge - Ando a admis că formaţia din „Ştefan cel Mare” are un loc aparte în inima sa: „Ca jucător, acolo am trăit cei mai frumoşi ani, iar ca antrenor, tot Dinamo mi-a dat posibilitatea să câştig cupe şi campionate”.
n Cunoaşte lotul – „Fălcosul” a lucrat cu mulţi dintre jucătorii care sunt şi acum în „Groapă”, precum Zicu, Niculescu, Moţi şi Tamaş. Astfel, n-ar avea nevoie de o perioadă de adaptare.

Visul Ligii – Cu siguranţă, cea mai mare provocare pentru Andone, mai ales că, la CFR Cluj, Paszkany şi Mureşan i-au furat satisfacţia de a antrena în cea mai importantă competiţie intercluburi.

De ce n-ar veni?

S-a supărat pe Borcea – Săptămâna trecută, preşedintele executiv al roş-albilor a spus: “Pentru Andone, trenul Dinamo a trecut!”. Această afirmaţie, în contrast total cu disperarea cu care Borcea încearcă să-l convingă pe Ando să revină la Dinamo, l-a supărat pe tehnician.

Nu sunt bani – La Dinamo au rămas doar doi oameni, Badea şi Borcea, care susţin financiar echipa. Jucătorii sunt neplătiţi şi implicit nemulţumiţi. Uluitor, dar adevărat: pentru victoria de la Iaşi, în loc de bani, Cristea şi compania au primit câte o bere din partea lui Ţălnar!

Haos, în loc de strategie

În acest moment, la Dinamo nu există niciun plan, iar totul se face de pe o zi pe alta. Ando refuză să se înhame la treabă în aceste condiţii. De aceea, vrea să aibă o întâlnire cu Badea pentru a afla exact pe ce buget se poate baza şi care sunt obiectivele pe termen lung şi pe termen scurt.

Varianta Ucraina, mult mai sigură

Un alt motiv pentru care Ando nu se grăbeşte să revină la Dinamo este acela că el are o ofertă din Ucraina. E vorba de o formaţie din prima ligă, unde, spre deosebire de Dinamo, există bani, condiţii şi o strategie bine pusă la punct. Până să ia o hotărâre în privinţa viitorului său, Andone mai stă câteva zile în Emirate, urmând a se întoarce în România săptămâna viitoare.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite