Ando ia doar 850.000 $

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La Al-Ahli „Fălcosul” va primi cu 150.000 de dolari mai mult decât la Al-Ettifagh, dar nu urcă în top-ul românilor din zona Golfului Persic. „Ivan Andoni”, aşa cum l-au botezat arabii pe noul antrenor al lui Al-Ahli, va debuta pe banca noii sale echipe la 14 septembrie, în Supercupa Emiratelor.

48 de ore le-a trebuit şeicilor de la Al-Ahli să-l convingă pe Andone că oferta lor este peste cele de la Al-Ettifagh şi Dinamo. Argumentul? Banii! „Andone ne-a sunat din Dubai şi ne-a spus că Al-Ahli îi dă 850.000 de dolari. Noi ­i-am spus că nu ne putem mări oferta de 700.000 de dolari.

Ne pare rău că l-am pierdut, dar din ce ne-a zis, dincolo de bani, pentru Andone a contat foarte mult că Al-Ahli va participa în Campionatul Mondial al Cluburilor”, a declarat preşedintele celor de la Al-Ettifagh în ziarul „Asharq Al-Awsat”.

Luni, „Fălcosul” a semnat pentru un an cu formaţia din Dubai. Ieri, tehnicianul s-a întors în ţară. El visează deja la posibilul duel cu Barcelona în Campionatul Mondial al Cluburilor în luna decembrie.

„Dacă trecem de reprezentanta Noii Zeelande, vom întâlni Barca! Dacă acum o săptămână cineva îmi spunea că îl voi avea adversar pe Guardiola, îi ziceam că e nebun. Dar aşa e viaţa, niciodată nu ştii ce-ţi rezervă viitorul”, ne-a spus Ando.

Ia un fotbalist de două milioane de dolari!

După ce au bătut palma cu Andone, conducătorii lui Al-Ahli investesc acum masiv în transferuri. Prima ţintă a şeicilor e marocanul Hicham Aboucherouane de la Al-Ittihad Jeddah pentru care Al-Ahli vrea să plătească două milioane de dolari!

„Pe lângă jucătorul marocan, vom lua şi un iranian, Ehsan Hajsafi. Din România, l-aş fi vrut pe Trică, dar nu mai am cum, fiindcă a semnat deja cu CFR. Nu s-a pus problema să-l iau pe Alexa cu mine, dar poate o să iau totuşi un fotbalist român. Deocamdată însă nu ­m-am gândit la cineva anume”, a precizat „Fălcosul”.

Cât câştigă românii în fotbalul arab

NUME / echipă    SALARIU

Olăroiu (Al-Sadd)  2.500.000$
Rădoi     (Al-Hilal)  1.600.000$
Andone (Al-Ahli)    850.000$

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite