FOTBAL: Sabău: "Anderlecht a câştigat un punct norocos"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Sabău: "Anderlecht a câştigat un punct norocos"
FOTBAL: Sabău: "Anderlecht a câştigat un punct norocos"

Antrenorul Ioan Ovidiu Sabău a fost mulţumit de jocul echipei sale, FC Timişoara, din prima repriză cu Anderlecht Bruxelles (scor 0-0), din Liga Europa, dar a precizat că pe final jucătorii bănăţeni au căzut din punct de vedere fizic.

Sabău a fost impresionat de voinţa fotbaliştilor săi. "Mi-a plăcut prima repriză pentru că am controlat jocul, am avut ocazii, ritm şi iniţiativă, în timp ce partea a doua a fost echilibrată. Am rămas impresionat de voinţa jucătorilor mei, i-am văzut la vestiar, erau foarte afectaţi şi supăraţi pentru că şansele de calificare s-au redus. Nu am înscris pentru că nu am ţinut echipa sus şi nici nu am făcut presing. După părerea mea, Anderlecht a câştigat un punct norocos, chiar dacă pe final am căzut fizic, iar în anumite momente ale meciului, echipa a fost ruptă în două", a spus Sabău,

Legat de şansele de calificare mai departe, Sabău a spus: "Matematic mai sunt şanse, dar trebuie să câştigăm meciurile retur cu Dinamo Zagreb şi Anderlecht. E o problemă că nu reuşim să înscriem, pe care trebuie să o remediem".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite