FOTBAL: Sabău: "Suntem afectaţi dar trebuie să batem Anderlecht"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Sabău: "Suntem afectaţi dar trebuie să batem Anderlecht"
FOTBAL: Sabău: "Suntem afectaţi dar trebuie să batem Anderlecht"

Tehnicianul Timişoarei a declarat marţi că elevii săi au moralul scăzut după eşecul cu Steaua din campionat, dar acum trebuie să se mobilizeze pentru jocul cu Anderlecht, decisiv pentru a păstra şanse la calificarea în 16-imi

"Suntem afectaţi după meciul cu Steaua, dar trebuie să facem totul şi să câştigăm la Anderlecht. Chiar dacă vom pleca cu şansa a doua, vom face tot posibilul pentru a obţine un rezultat bun pentru ne califica în primăvara europeană. Dacă vom face un rezultat bun la Bruxelles şi câştigăm la Galaţi, vom fi din nou buni. Dacă vom pierde la Anderlecht, s-a dus totul, nu mai avem nicio şansă", a spus Sabău.

Fostul internaţional îi îndeamnă totodată la calm pe suporterii care i-au cerut demisia şi crede că o analiză asupra muncii sale se va face la finalul turului.

"Îi înţeleg pe suporteri, e normal să fie supăraţi după un astfel de rezultat. Trebuie să ne păstrăm calmul şi echilibrul, iar atunci când se va termina turul, atunci să se facă o analiză pentru a vedea ce s-a făcut bine şi ce nu. Antrenorul nu trebuie schimbat după primul eşec. Sunt oameni responsabili, care cunosc activitatea mea şi a echpei, iar atunci când consideră că nu fac ceea ce trebuie, ei trebuie să spună care e soluţia. Suporterii îşi manifestă o nemulţumire, dar nu poţi să iei o decizie pentru că vine un antrenor care nu e simpatic pentru suporteri. Iar atunci, poate îl schimbă iar, dacă nu le va mai fi simpatic. Atunci, nu am mai avea nevoie de preşedinte, nu mai e nevoie decât de fani. Ei să pună antrenor, ei să îl schimbe. Publicul trebuie să înţeleagă că suntem a treia echipă ca număr de goluri înscrise şi cele mai puţine primite, e o performanţă totuşi", a mai spus acesta.

Partida Anderlecht-FC Timişoara, din etapa a 4-a a Grupei A a Ligii Europa, se va disputa, joi, de la ora 20:00, la Bruxelles. Belgienii se află pe prima poziţie în grupă, cu cinci puncte, la egalitate cu Ajax, în timp ce Timişoara e pe trei, cu doar două puncte acumulate.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite