La 17 ani a refuzat milioanele lui Real pentru studii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Se spune că este noul Drogba şi că Mourinho a insistat că acesta este unicul jucător care îi lipseşte din echipă. Dar Romelu Lukaku, într-o surprinzătoare hotărâre, a spus "Nu" milioanelor pentru a se concentra pe studii.

Să presupunem că unui tânăr de 17 ani, fotbalist profesionist, un club precum Real Madrid îi oferă un contract cu un salariu anual de, să zicem, 3 milioane de euro. Orice jucător în această situaţie ar accepta oferta cu ochii închişi, dând fuga la aeroport pentru a zbura la Madrid.

Romelu Lukaku, tânărul atacant al lui Anderlecht, a putut să ia acest avion, de la Bruxelles la Madrid, acum câteva zile, dar a decis să-şi folosească creierul în loc să asculte chemarea "galacticilor". Totodată a refuzat şi banii pe care i-ar fi câştigat la Madrid, relatează Eurosport.

Ar vrea să ajungă, totuşi, cândva, la Real Madrid

Atacantul, poreclit noul Drogba pentru golurile sale, fizicul său şi forţa sa, a fost sincer şi a recunoscut că l-ar fi încântat ideea de a juca la Real Madrid, dar că, după o îndelungă analiză, a hotărât să mai continue un an în Belgia, pentru a-şi termina studiile.

Citeşte pe adevarul.es cum explică Lukaku decizia de a refuza oferta "galacticilor" şi vezi un video cu golurile marcate de belgianul de origine congoleză.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite