FOTBAL: Boloni, egal cu Anderlecht

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Boloni nici nu vrea să audă de ofertele din Liga 1
Boloni nici nu vrea să audă de ofertele din Liga 1

Anderlecht Bruxelles, adversara lui FC Timişoara din grupele Ligii Europa, a înregistrat primul semieşec din acest sezon al primei divizii belgiene, după ce a remizat, duminică, scor 1-1, cu echipa lui Ladislau Boloni, în etapa a 5-a

Campioana Standard a rămas în 10 oameni după eliminarea lui Witsel în minutul 25, dar a reuşit să deschidă scorul 10 minute mai târziu prin Mbokani. Anderlecht a restabilit egalitatea prin Gillet în minutul 42.

Tehnicianul Ariel Jacobs a trimis pe teren următoarea echipă: Proto - Van Damme, Deschacht, Mazuch (Lukaku 80), Juhasz - Wasilewski (De Sutter 30), Boussoufa, Polak (Sare 24), Gillet - Chatelle, Suarez. Attât Polak, cât şi Wasilewski au părăsit terenul accidentaţi după ce au fost faultaţi dur de adversari.

A fost primul rezultat de egalitate pentru Anderlecht în acest sezon, după ce în primele patru runde ale campionatului belgian obţinuse tot atâtea victorii. Totuşi, echipa lui Jacobs se menţine pe primul loc în clasament, cu 13 puncte, în timp ce Standard se află doar pe 7, cu şapte puncte acumulate.

FC Timişoara va evolua pe 22 octombrie, pe teren propriu, cu Anderlecht în Grupa A din Liga Europa, în timp ce partida retur este programată pe 5 noiembrie.

sursa: newsin

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite