Ancelotti: "Voi rămâne la Chelsea până în 2012"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Carlo Ancelotti a traversat o perioadă dificilă în această toamnă
Carlo Ancelotti a traversat o perioadă dificilă în această toamnă

Antrenorul lui Chelsea, italianul Carlo Ancelotti, a ţinut să nege zvonurile conform cărora este aproape de despărţirea de clubul englez de fotbal.

Tehnicianul spune că are o relaţie bună cu toţi jucătorii şi este decis să-şi ducă la final mandatul, chiar dacă nu a discutat cu patronul Roman Abramovici.

Chelsea a trversat o perioadă neagră în ultimele 40 de zile, în care nu a reuşit să obţină nicio victorie în ultimele cinci jocuri din Premier League.

"Voi rămâne la Chelsea până în anul 2012. Relaţiile din vestiar sunt foarte bune. Nu am vorbit deocamdată cu patronul Abramovici, dar principala mea grijă acum este să readuc echipa la forma de altădată. Vă asigur că în acest moment Chelsea este mai bună decât în în unele momente din trecut. Am pierdut o serie de jucători importanţi precum Alex, John Terry, Michael Essien şi Frank Lampard din cauza accidentărilor şi pe Didier Drogba din cauza malariei.Prin urmare am jcuat mai slab şi am pierdut. Au fost însă şi meciuri în care am jucat bine şi am pierdut", a spus Ancelotti, citat de "The sun".

Tehnicianul italian, venit pe "Stamford Bridge" în vara trecută, a câştigat în sezonul 2009-2010 titlul în Premier League şi Cupa Angliei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite