Ancelotti susţine că Maldini a refuzat să fie asistentul său la Chelsea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul lui Chelsea Londra, Carlo Ancelotti, a afirmat azi că fostul căpitan al lui AC Milan, Paolo Maldini, a refuzat să colaboreze cu el la gruparea engleză.

"Eu am făcut o propunere, dar a spus că acum vrea să se odihnească, fiind obosit după atât de mulţi ani. Este de înţeles, dar dacă aş fi adus pe cineva la Chelsea, acela ar fi fost Maldini", a spus Ancelotti, într-un interviu pentru un post italian de radio. Fostul fundaş, în vârstă de 41 de ani, s-a retras din activitate la finalul sezonului trecut.

Tehnicianul s-a referit şi la situaţia transferurilor din fotbalul european: "După ce Cristiano Ronaldo a fost cumpărat de Real Madrid, totul a înnebunit".

El a glumit când s-a referit la faptul că încearcă să înveţe limba engleză: "Există şi un pariu că Drogba va învăţa mai repede dialectul milanez decât eu engleza, iar banii mei sunt pe Drogba".  

Altfel, Chelsea Londra ar putea anunţa miercuri transferul lui Iuri Jirkov, achiziţionat de la ŢSKA Moscova în schimbul a 18 milioane de lire sterline.
 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite