Amicalul cu Şahtior, sursă de venit pentru Copos

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Delegaţia ucraineană va sosi azi la Bucureşti şi după meci se va întoarce acasă.

Pauza de două săptămâni din Liga I este folosită la maximum de antrenorul Rapidului, Marius Şumudică, care a programat pentru azi un amical important. Ca de obicei, în astfel de situaţii, echipa parteneră a giuleştenilor este cea antrenată de Mircea Lucescu, care vine acum, pe Giuleşti, cu Şahtior (azi, ora 18.00, sport.ro). Dacă pentru Şumudică partida este un bun prilej pentru a-şi testa şi jucătorii mai puţin folosiţi până acum, pentru finanţatorul George Copos întâlnirea cu Şahtior este un bun prilej de a mai scoate nişte bani. Astfel, pentru orice loc din stadion suporterii vor achita pentru un bilet câte 5 lei.

Ultima câştigătoare a Cupei UEFA (din sezonul 2009-2010, competiţia se numeşte Liga Europa) este lipsită de aportul vedetelor de prim-rang, răspândite prin lume cu ocazia partidelor din preliminariile lui Euro 2012. Vor absenta Willian, Fernandinho, Raţ, Gai, Cigrinski, Srna, Agahowa şi Hubschman. Şi alb-vişiniii vor avea nouă jucători lipsă. Lazăr, Herea, Roman, Marius Constantin sunt plecaţi la naţionala lui Răzvan, Sburlea la tineret, iar Bozovici la reprezentativa Muntenegrului. Mai mult, tehnicianul echipei din Grant nu poate conta nici pe Cesinha, Mardare şi pe Ricardo, toţi accidentaţi. În schimb, fanii Rapidului vor putea să vadă la lucru noile achiziţii: Fruză şi Candido.

Altfel, pe lângă Frunză, antamat pe doi ani, oficialii giuleştenilor speră să mai transfere doi jucători de la Unirea Urziceni: Răzvan Pădureţu şi Raul Rusescu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite