Ameninţat cu demiterea, Domenech se însoară!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Selecţionerul Franţei, Raymond Domenech, este cu adevărat un personaj pitoresc. Deşi Franţa a obţinut un singur punct la acest campionat european, antrenorul nu s-a arătat prea îngrijorat.

Selecţionerul Franţei, Raymond Domenech, este cu adevărat un personaj pitoresc. Deşi Franţa a obţinut un singur punct la acest campionat european, antrenorul nu s-a arătat prea îngrijorat. Mai mult, el le-a spus jurnaliştilor că nu-i pasă dacă vă rămâne selecţioner sau nu, el fiind mult mai interesat de nunta cu jurnalista Estelle Denis.

"Viitorul meu? Singurul plan pe care îl am se referă la căsătoria cu Estelle. Să ştiţi că în viaţă sunt şi alte lucruri frumoase. În momente grele, vrei să le spui celor apropiaţi că-i iubeşti, vrei să stai lângă ei", a declarat Domenech.

Estelle Denis este născută pe 6 decembrie 1976 la Paris, iar din anul 2005 face parte din echipa care realizează emisiunea "100% Foot" de la postul M6. Raymond i-a dăruit jurnalistei doi copii.

O fată, ce va împlini patru ani în luna iunie, pe nume Victoire, şi un băiat, născut pe 25 iulie 2007, pe nume Merlin. Într-un fel, atitudinea lui Domenech pare normală, deoarece tocmai a primit confirmarea că va rămâne în funcţie până în 2010.

"Domenech este antrenorul Franţei până în 2010, iar misiunea lui este să ne ducă la campionatul mondial din 2010. În viaţă există contracte, iar persoanele care le-au semnat trebuie să le respecte", a spus preşedintele Federaţiei Franceze de Fotbal, Jean-Pierre Escalettes.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite