FOTBAL: Ameninţare cu bombă la hotelul echipei naţionale din Budapesta

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Ameninţare cu bombă la hotelul echipei naţionale din Budapesta
FOTBAL: Ameninţare cu bombă la hotelul echipei naţionale din Budapesta

La hotelul unde este cazat lotul echipei naşionale a României s-a primit azi o ameninţare cu bombă. Poliţia maghiară a intervenit promt şi a verificat clădirea, tricolorii nefiind în camere în acel moment, fiind la obişuita plimbare de dimineaţă.

La fel cum s-a întâmplat înaintea meciului Ujpest Budapesta - Steaua Bucureşti, când hotelul în care erau cazaţi fotbaliştii roş-albaştrii, stabilimentul în care stau "tricolorii" a fost vizat de o astfel de glumă sinistră, informează site-ul prosport.ro.

Jucătorii pregătiţi de selecţionerul Răzvan Lucescu nu erau în hotel, cu excepţia lui Cristian Chivu. Poliţia maghiară au verificat cu discreţie hotelul Radisson Plaza. Camerele vizate sunt cele ale delegaţiei române.

Oficialii federaţiei din ţara noastră au cerut forţelor de ordine din Ungaria să controleze hotelul şi acum sunt liniştiţi, fiind îndepărtat orice pericol în acest sens.

Paul Zaharia, ofiţerul de presă al FR de Fotbal, a dezminţit categoric existenţa unui ameninţări cu bombă la hotelul tricolorilor din Budapesta, Radisson Plaza, în ajunul amicalului cu Ungaria.

Un ziar central de sport a lansat marţi la prânz zvonul că în timp ce jucătorii români se plimbau într-un mall, poliţia maghiară a fost alertată de o ameninţare cu bomba la hotelul Radisson Plaza şi a cercetat cu discreţie camerele tricolorilor.

Contactat telefonic, Radu Zaharia a declarat pentru Agerpres că ''totul este o aberaţie'', dezminţând un asemenea incident.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite