Ameninţă că nu mai vine la naţională!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La fel ca în cazul Mutu, fraţii Becali afirmă că Săpunaru ar putea renunţa la prima reprezentativă. Impresarii amplifică fiecare scandal de la naţională, iar visul lor e să îl vadă pe Gică Popescu preşedinte la FRF. Ioan şi Victor Becali se întrec în acuze la adresa antrenorilor de la naţională şi ameninţă că Săpunaru nu se va mai prezenta la prima reprezentativă.

Vestea că a fost amendat cu 1.000 de euro şi suspendat două etape nu i-a căzut deloc bine fundaşului lui Porto. Săpunaru s-a prezentat ieri la antrenamentele „dragonilor” şi se gândeşte să se concentreze exclusiv pe echipa sa de club.

Într-o declaraţie acordată ziarului portughez „O Jogo“, impresarul Victor Becali a dezvăluit că fotbalistul ar putea renunţa la prima reprezentativă:

„Săpunaru este foarte supărat pentru ceea ce s-a întâmplat. Dacă nu mai este nevoie de el la echipa naţională, nu va mai veni”. Afirmaţia lui Becali este asemănătoare cu cea a fratelui său în cazul lui Mutu: „Dacă nu va fi chemat câteva meciuri, pe urmă nu va mai veni el la naţională”. În plus, Ioan Becali s-a lansat luni într-un atac fără precedent la adresa echipei tehnice de la naţională.

„Dacă aveau organe genitale, îi excludeau pe Mutu şi pe Săpunaru definitiv de la naţională. De ce nu au curajul să spună asta?”, a zis acesta.

Îl vor pe Dan Petrescu selecţioner

Fraţii Becali se folosesc de conflictele dintre jucători şi stafful naţionalei pentru a-şi apăra fotbaliştii, dar mai ales pentru a crea o atmosferă negativă în jurul primei reprezentative.

Visul lor este ca Gică Popescu să îl detroneze pe Mircea Sandu din fruntea FRF la alegerile din mai 2010. Cu „Baciul” preşedinte şi cu Dan Petrescu selecţioner, cuvântul impresarilor ar avea altă greutate la echipa naţională. Iar jucătorii, ale căror interese le reprezintă, nu ar mai fi suspendaţi sau pedepsiţi la fiecare ieşire în decor.

Gică Popescu a fost asociatul impresarilor, iar Dan Petrescu este antrenorul pe care l-au susţinut tot timpul.

6 jucători impresariaţi de fraţii Becali nu mai sunt convocaţi: Lobonţ, Tamaş, Mutu, Şt. Radu, Ropotan, Ad. Cristea

image

Nu le putem impune jucătorilor să dea bani, doar că în momentul în care am venit cu această propunere, nu s-a opus nimeni.

image


Bogdan Stelea
secund echipa naţională

image

Dacă Săpunaru nu vrea să plătească amenda, nu mai vine. Cum îi iau banii? Lor le tremură chiloţii în faţa presei, de aceea l-au amendat.

image


Victor Becali
impresar

Răzvan, pus la zid de impresari

image

Fraţii Becali  şi-au continuat aseară războiul cu selecţionerul. „Eu nu am zis nimic de Răzvan Lucescu după meciul cu Serbia, nici eu, nici fratele meu. Răzvan Lucescu l-a amendat pe Săpunaru de frica şi de gura presei. Nu sunt bărbaţi cei care iau deciziile astea, le tremură chiloţii în faţa presei”, a atacat Victor Becali la Sport.ro. „Dacă Mircea Lucescu venea la echipa naţională, o făcea doar pentru bani”, a mai  spus acesta.

Ştefan Iovan: „Se caută scandaluri în jurul echipei“

„Un beţiv, un sifonar şi un trădător”. Aşa a fost caracterizat Ştefan Iovan de către impresarul Ioan Becali, după ce „secundul” naţionalei a vorbit despre incidentul provocat de Cristi Săpunaru la sosirea în ţară din Polonia. Iovan spune că atacurile lui Becali vizează în schimb altceva: „M-a scos pe mine ţap ispăşitor, când de fapt se încearcă să lovească în altcineva. Observ că se caută tot felul de scandaluri în jurul echipei. Astfel de oameni nu vor binele naţionalei”.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite