Amendă-record: 10.000 de euro!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Amendă-record: 10.000 de euro!
Amendă-record: 10.000 de euro!

Cârţu, Grigoraş, Hizo, Ştefan Stoica şi Dorinel Munteanu riscă o pedeapsă mare întrucât au absentat la cursurile susţinute de Clemente.Javier Clemente a venit în Bucureşti la 27 iulie la invitaţia Şcolii Federale de Antrenori.

La cursurile spaniolului prezenţa antrenorilor din primele trei ligi era obligatorie! Numai că, mulţi dintre tehnicienii români, printre care Cârţu, Grigoraş, Hizo, Fane Stoica şi Dorinel Munteanu, au absentat.

Cei menţionaţi au avut ieri neplăcuta surpriză să fie chemaţi la Comisia de Disciplină şi cel mai probabil vor fi sancţionaţi astăzi, din câte spune Mircea Rădulescu, preşedintele Şcolii de Antrenori.

„Dacă nu demonstrează că au avut probleme de sănătate, sau de orice altă natură, riscă să fie amendaţi cu 10.000 de euro. E inadmisibil ca antrenorii noştri să absenteze la aceste cursuri. E lipsă de respect faţă de federaţie. La Coverciano, când se fac cursuri, vin marii antrenori ai Italiei, iar la noi trag chiulul”, a spus revoltat „Riciu“.

Antrenorii sunt şi ei nedumeriţi de declaraţiile lui Rădulescu. “Eu am fost bolnav şi mi-am trimis secundul la cursuri, dar văd că nu ţine nimeni cont de acest lucru. M-au chemat aiurea la Comisie, eu am stat cu perfuzii”, a spus Ştefan Stoica. 

image

Eu m-am întors duminică seară din cantonamentul din Germania şi nu aveam cum să vin luni la curs! Să-mi dea Riciu şi 20.000 de euro amendă.

image


Viorel Hizo
antrenor Rapid

image

M-au anunţat să vin la Comisia de Disciplină. Dacă mă amendează e hoţie pe faţă.

image


Petre Grigoraş
antrenor Poli Iaşi

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite