Taher: „Am venit să-mi iau banii!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bâlciul Taher – Copos ar putea avea finalitate în instanţă. Iordanianul nu mai vrea să investească la Rapid, cu toate că patronul de la ANA încă mai speră să-i cedeze clubul.

Taher a revenit în România, doar pentru a-şi recupera banii investiţi în echipă. “Vreau să mă văd cu George. Am dat bani la Rapid şi îi vreau înapoi. Până când nu vorbesc cu el, nu pot să ştiu exact cum şi când îmi voi recupera banii”, a spus pentru “Adevărul” Fathi Taher.

Apropiaţi ai iordanianului au mai dezvăluit că acesta ar agrea să primească în schimbul celor 8 milioane de euro drepturile federative ale unor jucători precum Lazăr şi Spadacio, pe care să-i vândă apoi.

 Copos nici nu vrea să audă de aşa ceva, şi intenţionează să ajungă în instanţă cu Taher, bazându-se pe faptul că iordanianul nu a respectat contractul semnat între ei în martie anul trecut.

Taher e nemulţumit şi de faptul că George Copos este partener de afaceri cu fostul director al clubului, Constantin Zotta, pe care l-a acuzat în dese rânduri că e responsabil de falimentul Rapidului.

Deranjat de colaborarea cu Zotta

“Zotta m-a lucrat tot timpul şi George face afaceri cu el acum. Asta îmi dă de gândit”, le-a spus iordanianul unor apropiaţi. Copos şi Zotta şi-au deschis de curând în Chitila o cofetărie Ana Pan.

Bozo, catalogat de nemţi „un beţiv“

Bozovic e de vânzare pentru un milion de euro. Mai mulţi impresari l-au propus pe muntenegrean la echipe din Germania, printre care Hanovra 96 şi FC Koln, însă nemţii au găsit preţul jucătorului exagerat. Elocventă a fost reacţia managerului de la  Hanovra 96, Dieter Hecking: “Cum să-l aduc pe Bozovic la echipă. E un beţiv!” Rapidiştii mai sunt în discuţii pentru Bozovic cu AEK Atena.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite