FOTBAL: Săndoi: "Am constatat indolenţa jucătorilor"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Săndoi: "Am constatat indolenţa jucătorilor"
FOTBAL: Săndoi: "Am constatat indolenţa jucătorilor"

Antrenorul echipei naţionale de tinereta României, Emil Săndoi, a explicat eşecul din faţa selecţioonatei Letoniei, cu scorul de 1-5, prin faptul că unii dintre jucătorii săi nu s-au concentrat aşa cum trebuie.

Săndoi a declarat imediat după meci că fotbaliştilor săi nu le-a ieşit absolut nimic în jocul de vineri. "În urma unei asemenea înfrângeri, pot spune că ne afişăm într-o situaţie foarte neplăcută. Am atenţionat că avem unele probleme în compartimentul defenisv, dar nu credeam că vor cântări atât de greu. A fost un meci în care nouă nu ne-a ieşit absolut nimic, în timp ce adversarul a fost mai mult decât oportunist şi ne-a taxat la fiecare ocazie. Apoi, în unele momente ale jocului, am constatat o stare de indolenţă la unii fotabalişti.  Din păcate, noi am ratat cu nonşalanţă din situaţii extrem de favorabile şi am plătit scump din cauza acestui lucru. Ştiţi cum se spune: sunt zile în care e mai bine să nu ieşi din casă, dacă vrei nu nu păţeşti ceva rău", a spus Săndoi.
Clasamentul Grupei 1 preliminare: 1. România 12p (5 jocuri), 2. Rusia 9p (4j), 3. Letonia 9p (5j), 4. Moldova 4p (3j), 5. Insulele Feroe 4p (4j), 6. Andorra 0p (5j).

Echipa care se va afla pe primul loc la finalul preliminariilor va juca în octombrie 2010 un play-off pentru calificarea la turneul final din Danemarca.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite