Stoica: „Am arătat ca o echipă de sală“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Stoica: „Am arătat ca o echipă de sală“
Stoica: „Am arătat ca o echipă de sală“

Internaţional Curtea de Argeş a pierdut la scor de neprezentare partida de aseară de la Mioveni, cu FC Timişoara, într-un joc în care antrenorul Ştefan Stoica a avut sabia deasupra capului.

Din nou, bănăţenii au fost ajutaţi de către fraţii Karamyan. Arman a centrat ideal la primele două goluri, reuşite de Goga şi de Gigel Bucur, iar Artiom a închis tabela, cu 13 minute înainte de final, cu un şut de senzaţie de la 18 metri.

De partea cealaltă, FC Internaţional rămâne fără niciun punct câştigat în Liga I, pe teren propriu.

La final, Ştefan Stoica era foarte abătut.

„Nu ştiu ce să mai cred. Cum primim un gol, cum cedăm psihic. Este ruşinoasă prestaţia noastră din ultimele etape. Contra timişorenilor, doar prima repriză am jucat ceva. În partea a doua am arătat ca o echipă de sală. Dacă eu sunt problema rezultatelor slabe de la echipă, atunci plec”, a conchis Stoica.

0 - 3

Curtea de Argeş : Popa - Chiricheş, Izvoranu, Raţiu, Băcilă - E. Kone, Voiculeţ, Gado (74 Lazăr), Abiodun – Nasser (74 Răduţ), D. Stan. 

Antrenor:  Ştefan Stoica

FC Timişoara
: Pantilimon - Bonfim, Nibombe, Scutaru, Art. Karamyan - Chiacu, Vrsici (71 Alexa), Bourceanu, Arm. Karamyan – Goga (80 Magera), G. Bucur (79 Parks).

Antrenor:  Ovidiu Sabău

Goluri:  Goga 50, Bucur 69, Arman Karamyan 77

Stadion: Mioveni

Spectatori: 2.000

Arbitru: Alexandru Tudor

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite