Alexa: „Am ambiţia să-i batem pe dinamovişti“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deşi mai sunt aproape două săptămâni până la una dintre întâlnirile de foc ale campionatului, Timişoara – Dinamo (luni 23 noiembrie, ora 18.00, până aseară nu se ştia ce televiziune va transmite meciul), gazdele au început deja să se pregătească psihic pentru derby.

„Am jucat foarte multe meciuri până la această pauză, suntem puţin obosiţi. Un meci cu Dinamo este unul aparte, iar noi trebuie să rămânem modeşti, să nu ne pară rău după. Eu personal nu simt niciun fel de presiune, însă aş fi foarte fericit dacă învingem”, a spus Dan Alexa, căpitanul echipei bănăţene, care a jucat în trecut şi la Dinamo.

Acesta a dezvăluit că a răspuns întrebărilor DNA în privinţa deja celebrului caz al tentativei de mituire înaintea partidei cu Dinamo Zagreb din Liga Europa. „Am fost la DNA în legătură cu tentativa de mită, am dat declaraţii. Eu ştiu că am dreptate şi voi merge până în pânzele albe cu asta”, a  mai spus Alexa.

Despre meciul cu Dinamo a vorbit şi Srdjan Luchin. „Au trecut atâţia ani în care am promis că batem pe Dinamo şi nu am reuşit. Cred că acum trebuie să apară şi faptele, mai ales că-mi doresc enorm ca la finalul acestui campionat să luăm titlul”
Altfel, Oficialii clubului Dinamo au depus la FRF o cerere pentru ca partida cu FC Timişoara să fie condusă de „Dorim o brigadă străină, nu voi accepta ca nişte prostovani, precum cei de la Steaua - Unirea Alba Iulia, să hotărască titlul”, a spus Marian Iancu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite