"Alonso este ultimul transfer al lui Real Madrid!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Directorul general al lui Real Madrid, Jorge Valdano, a afirmat miercuri că gruparea spaniolă nu va mai efectua niciun transfer după achiziţia lui Xabi Alonso de la Liverpool, relatează Reuters.

Clubul va plăti în schimbul mijlocaşului cel puţin 30 de milioane de euro, în timp ce presa engleză scrie că suma de transfer este mai mare. Alonso va efectua vizita medicală şi va fi prezentat oficial înainte ca echipa să plece joi în turneul din America de Nord.

"Xabi Alonso va fi foarte important pentru echipa noastă şi a meritat ca Real Madrid să lupte atât de mult pentru el. Au venit jucători de valoare şi suporterii sunt foarte mulţumiţi de acest lucru. După acest transfer nu mai căutăm alţi fotbalişti, ci vrem ca unii să fie vânduţi, deoarece lotul este destul de mare", a spus Valdano pentru postul de radio Cadena Ser.

Real Madrid a cheltuit în această vară aproximativ 250 de milioane de euro pe transferuri şi a adus jucători precum Cristiano Ronaldo, Kaka şi Karim Benzema. Antrenorul Manuel Pellegrini vrea ca lotul să fie redus la 25 de componenţi până la finalul lunii august.
 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite