Alibec, peste „briliantul“ Mutu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alibec, peste „briliantul“ Mutu
Alibec, peste „briliantul“ Mutu

La doar 18 ani, Denis are şansa să debuteze mâine în prima echipă a lui Inter Milano. Milanezii joacă la Pescara pentru tradiţionalul “Trofeu Tim“, însă lotul lui Jose Mourinho este decimat de convocările la echipele naţionale.

Mai precis, lipsesc 12 fotbalişti, inclusiv Cristi Chivu, aflat la Budapesta cu “tricolorii”. Astfel că tehnicianul portughez a aruncat o privire în curtea formaţiei secunde.

L-a găsit şi pe Denis Alibec, “unul dintre diamantele sectorului juvenil”, aşa cum a scris “Gazzetta dello Sport”. Pe lângă faptul că poate îmbrăca pentru prima dată tricoul nerazzuro, tânărul constănţean o va face în compania celor mai puternice echipe din Serie A, AC Milan şi Juventus.

Mutu a debutat la 20 de ani

Triunghiularul de la Pescara (în direct pe Sport.ro, vineri de la ora 21.45) se joacă în sistem fiecare cu fiecare, meciurile având o durată de 45 de minute. Din 2001, “Tim Trophy” este cel mai important turneu amical estival din Italia. Palmaresul: cinci victorii Inter, trei AC Milan şi niciunul pentru Juventus!

Dacă va intra pe teren mâine seară, “Diamantul” Alibec (18 ani, opt luni şi nouă zile) va spulbera recordul deţinut de “Briliantul” Adrian Mutu, care a debutat pentru Inter pe când avea 20 de ani. “Va fi prima mea întâlnire cu Mourinho. Sper să depăşesc emoţiile şi să fac o impresie bună”, ne-a declarat Alibec.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite