Algerienii cred că li s-a pus la cale eliminarea de la Cupa Africii!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Algerienii au fost tocaţi mărunt de centralul din Benin în semifinala cu Egipt
Algerienii au fost tocaţi mărunt de centralul din Benin în semifinala cu Egipt

Naţionala Algeriei a fost eliminată din semifinalele Cupei Africii de mare rivală Egipt, într-un meci disputat aprig, dar în care „erou" a fost în cele din urmă arbitrul.

După ce a obţinut calificarea la Cupa Mondială în faţa egiptenilor, Algeria spera la o calificare şi în finala Cupei Africii, tot în dauna marii rivale din nordul Africii.

Lucrurile nu au stat chiar aşa, „Faraonii" spulberând practic visele „Vulpilor" cu un neverosimil 4-0. Principal vinovat de această eliminare este, în opinia algerienilor, centrarul partidei.

Acesta a dictat nu mai puţin de trei eliminări în tabăra algeriană, printre care portarul Chaouchi, şi a validat un penalty executat neregulamentar de Hosni, care s-a oprit exact înainte de a şuta în minge.

„Eliminarea a fost planificată. Arbitrul ne-a dat afară gratuit cel mai bun apărător. Din acel moment meciul s-a schimbat", a spus selecţionerul Rabah Saadane, în timp ce presa din Algeria a comentat sec: „Arbitrul a dus Egiptul în finală. A fost al 12-lea jucător al rivalilor noştri"

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite