Alexe vrea să joace la Inter

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alexe vrea să joace  la Inter
Alexe vrea să joace la Inter

Cea mai inspirată schimbare pentru roş-albi în meciul de joi seara cu Oţelul a fost introducerea lui Alexe în locul renegatului Zicu.

Mutarea a fost decisivă pentru că din gheata puştiului de 19 ani a plecat pasa prin care Niculescu i-a dus pe „câini” mai departe în optimile Cupei. Alexe povesteşte faza: „Am intrat pe teren, vedeam că trece timpul, şi, normal, mă gândeam să înscriem cât mai repede, să decidem partida. Nu voiam să ajungem la prelungiri. Mă bucur că am reuşit să ajut echipa şi să pasez decisiv la golul victoriei”.

Înainte de meci, din cauza unei puternice viroze respiratorii, stafful medical era sceptic în privinţa şanselor puştiului de a putea evolua contra Oţelului. Totuşi, Alexe a jucat, deşi nici la ora actuală nu este apt în totalitate. „Încă sunt puţin răcit, dar urmez un tratament şi voi putea evolua la meciul cu Poli Iaşi“, ne-a explicat fotbalistul.

Atacantul a dezvăluit că, dacă va putea activa în străinătate, şi-ar dori să ajungă la Inter Milano. Dacă visul său se va îndeplini, va avea acelaşi traseu ca Zicu, omul pe care l-a înlocuit în meciul cu Oţelul. Asemănările cu machidonul nu se opresc aici, pentru că Alexe poate juca atât în atac, cât şi mijlocaş stânga, posturi preferate şi de Ianis. „Mi-aş dori ca într-o zi să joc în Serie A, la Inter”, a spus noua vedetă a „câinilor”.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite