Alexandru Tudor, reţinut de la delegări pe o perioadă nedeterminată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alexandru Tudor, reţinut de la delegări pe o perioadă nedeterminată
Alexandru Tudor, reţinut de la delegări pe o perioadă nedeterminată

Arbitrul Alexandru Tudor şi asistentul Sebastian Gheorghe au fost reţinuţi de la delegări de către Comisia Centrală a Arbitrilor pe o perioadă nedeterminată, în urma greşelilor pe care le-au făcut la partida Rapid - CFR Cluj, scor 1-4.

Aceeaşi sancţiune a primit şi observatorul Dan Petrescu, cel care a scris în raportul de meci că arbitrajul a fost bun, în timp ce supervizorul Dumitru Dragomir a consemnat că prestaţia "centralului" a fost între slabă şi foarte slabă.

Preşedintele CCA, Vasile Avram, a declarat că oprirea lui Tudor de la delegări este din cauza greşelilor de la meciul din Giuleşti, şi nu din cauza problemelor de sănătate pe care le are arbitrul, suspectat că este bolnav de varicelă.

Alexandru Tudor a declarat că nu este bolnav de varicelă. "Nu am varicelă, ci o alergie cutanată. Doctorul mi-a spus că dacă aveam varicelă, trebuia să am temperatură, să mă simt rău, ori eu sunt într-o formă foarte bună. Cînd mă duc la doctor şi îmi spune că e o chestiune necontagioasă, alergie cutanată, ce pot să mai spun eu? Sînt cu conştiinţa curată faţă de ceea ce am arbitrat, ăsta e cel mai important lucru pentru mine.", ", a spus arbitrul la gsptv.

Legat de deciziile din teren, Tudor a spus că nu-şi reproşează decât faptul că nu i-a arătat cartonaşul galben rapidistului Ovidiu Herea, pentru simulare. "Mingea l-a lovit în umăr pe Mureşan şi am avut dreptate cînd nu am acordat penalty, iar la Herea a fost simulare la penaltyul cerut. Nu e o fază clară, iar cînd nu e clar în regulament se specifică să nu se acorde penalty. Eu am datoria să respect pe toată lumea. E o greşeală pe care mi-o asum că nu i-am dat cartonaş galben lui Herea, pentru simulare", a mai declarat cel poreclit "Brad Pitt".

Cristi Balaj şi Zoltan Szekely au primit şi ei avertisment din partea CCA pentru prestaţia din partida FC Braşov - Dinamo, scor 0-1.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite