Alexandru Tudor, favorit pentru Dinamo-Steaua

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Următoarele zece zile ar putea fi cele mai importante din cariera arbitrului Alexandru Tudor. Centralul are cele mai mai mari şanse de a arbitra eternul derby dintre Dinamo şi Steaua de sâmbătă,

Următoarele zece zile ar putea fi cele mai importante din cariera arbitrului Alexandru Tudor. Centralul are cele mai mai mari şanse de a arbitra eternul derby dintre Dinamo şi Steaua de sâmbătă, ora 21.00. Apoi el va arbitra săptămâna viitoare, marţi sau miercuri, primul său meci din grupele Ligii Campionilor.

Tudor este poziţionat în fruntea listei FIFA a arbitrilor români şi nu poate “fluiera” o partidă a echipelor bucureştene decât când joacă între ele. Doar o prestaţie slabă la meciul de aseară dintre FC Timişoara şi CFR Cluj ar putea să-l facă indisponibil pentru marele derby.

Alţi arbitri care ar putea arbitra Dinamo – Steaua sunt Cristian Balaj, care nu a fost delegat în etapa a 12-a din motive personale, dar şi Augustus Constantin, fiul şefului CCA. Cel din urmă nu a arbitrat niciodată un meci dintre cele două echipe. De pe lista FIFA, Deaconu nu poate fi delegat din cauza episodului “Bricheta”, Corpodean nu e agreat de Steaua, iar tinerii Bogaciu şi Haţegan nu sunt într-o formă prea bună.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite