Alexandru Piţurcă: "Simt că ne calificăm"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fiul selecţionerului crede că diseară Italia şi Franţa vor termina la egalitate Lumea sportului, dar şi cea a show-bizz-ului au intrat în febra partidei de diseară. Toţi cred în

Fiul selecţionerului crede că diseară Italia şi Franţa vor termina la egalitate

Lumea sportului, dar şi cea a show-bizz-ului au intrat în febra partidei de diseară. Toţi cred în calificarea României în sferturile de finală ale Euro 2008.

Unul dintre cei mai înfocaţi susţinători ai "tricolorilor" este, fireşte, fiul selecţionerului reprezentativei României, Alexandru Piţurcă, component al echipei Pandurii Târgu Jiu.

"Este foarte greu de dat un pronostic. Sper din tot sufletul să batem, dar va fi extrem de greu. Nu se pune problema unui pact la un asemenea nivel. Simt totuşi că în celălalt meci al grupei C, Franţa - Italia, se va înregistra tot o remiză şi noi ne vom califica", ne-a spus Piţurcă jr.

Doroftei: "Batem, goluri Mutu şi Raţ"

Rodion Cămătaru, fost internaţional şi golgheter al Europei, care a jucat spre finalul carierei în Olanda, a opinat: "Am convingerea că vom învinge cu 1-0. Mie mi-au cam ieşit pronosticurile în ultimul timp. Nu mă bazez pe speculaţiile care se fac, precum că olandezii se vor da la o parte. Dar avem o şansă că îi prindem deja calificaţi şi nu vor mai fi aşa determinaţi pe teren".

Exuberant ca de obicei a fost Leonard "Moşul" Doroftei. Fostul campion mondial la box profesionist a afirmat plin de optimism: "Câştigăm fără probleme. Îi batem cu 2-1, iar golurile vor fi marcate de Mutu şi Raţ. Nu are cum să fie blat. Nu că nu am vrea noi, dar nu se bagă olandezii".

"Nu se lasă bătuţi, asta e o prostie"

Şi Ilie Năstase este încrezător în forţa "tricolorilor", dar o spune mult mai precaut: "Merg la victorie, dar mi-e frică, pentru că Olanda este cea mai puternică echipă din grupă. Ei or să joace serios. Este o prostie că s-ar lăsa bătuţi".

Cei din show-bizz sunt clar mai optimişti, scorul preferat fiind cel de 2-1 pentru "tricolori". Pe el au mizat cântăreţii Gheorghe Gheorghiu şi Ducu Bertzi, dar şi actorul George Mihăiţă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite