Alex Ferguson: "Puteam antrena echipa Marii Britanii"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Conferinţă Manchester United - Alex Ferguson
Conferinţă Manchester United - Alex Ferguson

Tehnicianul formaţiei Manchester United, Alex Ferguson, a declarat pentru Sunday Mirror că a respins o ofertă de a deveni antrenorul echipei Marii Britanii, venită din partea preşedintelui Comitetului de Organizare a Jocurilor Olimpice din 2012, Sebastian Coe, informează Sky Sports.

"I-am spus lui Seb că dacă nu aş fi avut acum un angajament m-aş fi gândit la oferta sa. Dar am o echipă. Sunt ocupat aici, la Manchester United", a spus Ferguson.

Alex Ferguson a precizat că nu invidiază echipa Manchester City, cu care a jucat duminică, pentru banii pe care îi are. "De fapt, consider că mulţi ne invidiază pe noi. Recunosc că ar fi fost mai bine pentru noi în unele privinţe dacă aveam mai mulţi bani. Dar consider că în acest moment să avem mai mulţi bani nu este un lucru important pentru noi. Dacă am nevoie de un jucător, familia Glazer a fost minunată, întotdeauna a oferit banii necesari şi sunt convins că vor face asta în continuare", a menţionat tehnicianul.

Echipa Manchester United, adversara Oţelului Galaţi în grupa C a Ligii Campionilor, a fost învinsă, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 6-1 (1-0), de formaţia Manchester City, la care portarul Costel Pantilimon a fost rezervă, într-un meci din etapa a IX-a a campionatului Angliei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite