Alcorcon, mai tare decât Unirea – joacă două meciuri la 49 de ore şi nu ameninţă pe nimeni!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alcorcon, mai tare decât Unirea – joacă două meciuri la 49 de ore şi nu ameninţă pe nimeni!
Alcorcon, mai tare decât Unirea – joacă două meciuri la 49 de ore şi nu ameninţă pe nimeni!

După ce echipa sa, Unirea Urziceni, a terminat la egalitate, scor 1-1, cu Glasgow Rangers, în Liga Campionilor, tehnicianul campioanei României a lansat un atac la adresa Ligii Profesioniste de Fotbal.

"Echipa Unirea Urziceni este bătaia de joc din campionat. Am cerut ca meciul (n.r – cu FC Braşov, din Liga 1) să se dispute luni, însă când m-am uitat pe program am aflat că jucăm sâmbătă. Dacă este meciul sâmbătă, nu mă prezint la Braşov!”, a tunat Petrescu la conferinţa de presă de după partida disputată miercuri în Ghencea.

Care era de fapt nemulţumirea fostului jucător de la Chelsea? Echipa sa se vedea nevoită să dispute o partidă în competiţia internă la 71 de ore şi 30 de minute după meciul din Liga Campionilor. Partida FC Braşov - Unirea Urziceni este programată pentru sâmbătă, de la ora 21.15, în cadrul etapei a XIII-a a Ligii I.

O situaţia oarecum similară se petrece şi în Spania, însă „victima” este o modestă echipă de liga a III-a.

Formaţia spaniolă UD Alcorcon va juca marţi returul cu Real Madrid din Cupa Regelui, la 49 de ore după partida pe care o va susţine duminică în campionat, informează site-ul oficial al clubului.

Echipa care în manşa tur a administrat Realului cea mai ruşinoasă înfrângere din istoria clubului (4-0), a cerut de nenumărate ori clubului CP Cacereño să joace în devans partida programată pentru etapa a 12-a din Segunda B, însă a fost refuzată.

Află de ce nu s-a putut reprograma partida de campionat a celor de la Alcorcon şi cum au reacţionat jucătorii clubului madrilen.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite