„Al-Classico” s-a terminat egal cu Rădoi, Ovidiu Petre şi Cociş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rădoi e felicitat de şeicii lui Al Hilal
Rădoi e felicitat de şeicii lui Al Hilal

Dueluri româneşti în derby-ul oraşului Riad! Al-Hilal cu Rădoi printre titulari şi Al-Nassr cu Ovidiu Petre în primul „11” şi Răzvan Cociş pe banca de rezerve s-au „ciocnit” în cel mai aşteptat meci din campionatul Arabiei Saudite.

Trupa pregătită de Walter Zenga a punctat prima, Abdulrahman Al-Qahtani deschizând scorul din penalty (19). Disperaţi să evite un nou eşec după cel din semifinalele Ligii Campionilor Asiei, cei de la Al-Hilal s-au aruncat în atac după pauză. Eforturile lor au fost răsplătite, atunci când Al-Mahyani a restabilit egalitatea (62). Până la final, Al-Hilal a avut ocaziile mai mari, însă derby-ul s-a încheiat 1-1.
Rădoi a rămas fără antrenor.

Ovidiu Petre a căzut la picioarele lui Rădoi

Dacă Mirel Rădoi şi Ovidiu Petre au jucat tot meciul, în schimb, Răzvan Cociş a fost introdus pe teren de Walter Zenga abia în minutul 77. Partida de duminică seară a fost ultima pentru tehnicianul belgian al celor de la Al-Hilal, Eric Gerets. Acesta şi-a anunţat plecarea după meci, urmând să preia de luna viitoare naţionala Marocului.
În urma rezultatului din derby, Al-Nassr a rămas pe locul trei cu 17 puncte din zece meciuri, cu şase mai puţine decât liderul Al-Ittihad, care are şi un meci mai puţin. Al-Hilal e pe patru cu 16 puncte, însă Rădoi şi colegii săi au jucat doar şase meciuri, având patru restanţe din cauza participării în Liga Campionilor Asiei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite