Ajax Amsterdam: Johann Cruyff a câştigat procesul, numirea lui Van Gaal nu a fost validată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Olandezul Johann Cruyff, alături de alţi zece antrenori de la tineret de la Ajax Amsterdam, a câştigat procesul cu membrii Colegiului Comisarilor grupării batave, el reclamând faptul că nu a fost consultat în privinţa numirii lui Louis van Gaal ca director general, informează AFP.

Un tribunal din Amsterdam a anulat numirea lui Louis Van Gaal ca director general pe motiv că reuniunea Colegiului Comisarilor, din noiembrie 2011, s-a ţinut fără ca Johann Cruyff să fie consultat.

Potrivit tribunalului, numirea lui Van Gaal nu era pe ordinea de zi şi în consecinţă Johann Cruyff nu şi-a putut da seama de importanţa reuniunii.

Cruyff, alături de alţi zece antrenori, între care Dennis Bergkamp şi Wim Jonk, a decis, la finalul lunii noiembrie, să dea în judecată Colegiul Comisarilor, unde el este membru de onoare, pentru a "rupe" contractul lui Louis van Gaal şi a directorilor Danny Blind şi Martin Sturkenboom.

Louis van Gaal ar fi urmat să devină director general la Ajax Amsterdam în iulie 2012, când trebuia să formeze noua conducere a clubului alături de Danny Blind (director sportiv) şi Martin Sturkenboom (director comercial).

Van Gaal este plătit încă de fostul angajator, Bayern Munchen, echipă pe care a antrenat-o din 2009 până în aprilie 2010.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite