Agent turc: "L-aş fi adus pe Stancu mult mai ieftin la Galata"!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa turcă dezvăluie astăzi că Galatasaray a fost interesată de Andrei Ionescu înainte de achiziţionarea lui Bogdan Stancu. Agentul Mehmet Işik mărturiseşte că a fost aproape de a-l aduce pe Stancu la Galatasaray sub formă de împrumut pentru un preţ mult mai mic decât cel pentru care a fost transferat în această iarnă de gruparea de pe malurile Bosforului, 7 milioane de euro.

"Noi ne-am dus în România acum 6 luni pentru a negocia cu Gigi Becali pentru Andrei Ionescu, iar dânsul ni l-a propus pe Bogdan Stancu pentru un împrumut pe un an. Am întrebat atunci cât ne-ar costa şi am primit răspunsul: 300.000 de euro, cu un salariu de 10-15 mii de euro. Am decis atunci că nu este cazul să facem mutarea", a spus Işik în presa din Istanbul.

Directorul sportiv Adnan Sezgin a dezminţit faptul că Stancu ar fi putut fi achiziţionat mai ieftin, spunând că a concurat pentru român cu o formaţie italiană, cel mai probabil Cesena: "Urma să negociem cu Steaua pentru 5 milioane de euro, dar italienii ofereau 6 milioane, aşa că am mărit suma de transfer când am văzut acea propunere".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite