„Adversari slabi, dar noi ce suntem?”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

 Victor Piţurcă spune că rezultatele românilor în cupele europene nu sunt dezamăgitoare. După ce naţionala României a fost umilită de Lituania la Cluj, Piţurcă este indulgent şi cu rezultatele dezastruoase ale echipelor de club în Cupa UEFA.

Selecţionerul echipei naţionale de fotbal a României a declarat că eliminarea în masă a celor cinci echipe româneşti din Cupa UEFA este rezultatul nivelului scăzut din Liga I. „Nu e vorba de dezamăgire. Din punctul meu de vedere, nici rezultatul lui Dinamo nu mi se pare ruşinos.

Ei au dat peste o echipă foarte bună, care nu a mai pierdut de multe meciuri. Toţi zic că adversarii au fost slabi, dar noi ce suntem? În Liga Campionilor este altceva, acolo sunt şase partide şi nu este presiunea aşa de mare, pe când în Cupa UEFA au fost meciuri eliminatorii”, a declarat Piţurcă pentru NewsIn.

Supărat pe Radu Ştefan

Piţurcă a declarat că a fost dezamăgit de atitudinea lui Radu Ştefan şi de aceea nu l-a mai convocat la echipa naţională pe fundaşul lui Lazio Roma: „Pe Radu Ştefan nu l-am mai chemat la lot pentru că m-a deranjat comportamentul său la antrenamente. De când a ajuns la Lazio, el s-a schimbat”, a spus selecţionerul.

Chivu şi Tamaş - da, Niculae şi Bănel - nu

Victor Piţurcă a vorbit şi despre situaţia jucătorilor din lot înaintea meciului cu Franţa de sâmbătă, de la Constanţa. „Ştiam că Cristi Chivu nu va juca în acest sfârşit de săptămână pentru Inter. Chiar mă bucur că Mourinho nu l-a convocat, şi aşa are timp o săptămână să se odihnească pentru partida cu Franţa.

Cu Tamaş totul este ok. Are o problemă cu glicemia, el nu mănâncă dulce. El va evolua duminică pentru Dinamo. Pe Marius Niculae nu mă pot baza, pentru că va lipsi în jur de trei săptămâni”, a declarat Piţurcă. De asemenea, nici stelistul Bănel Nicoliţă nu va evolua cu Franţa.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite