FOTBAL: Adversari incomozi pentru Dinamo în Europa League

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Adversari incomozi pentru Dinamo în Europa League
FOTBAL: Adversari incomozi pentru Dinamo în Europa League

Autoare a unei senzaţionale răsturnări de scor (învinsă la masa verde, acasă, cu 0-3, s-a impus cu acelaşi scor în Cehia, calificându-se după loviturile de departajare), Dinamo Bucureşti n-a avut mare noroc la tragerea la sorţi a grupelor Europa League.

Bucureştenii au nimerit în grupa F, alături de două echipe, Panathinaikos Atena (Grecia) şi Galatasaray Istanbul (Turcia), care au bifat participări în Liga Campionilor, în anii trecuţi. În plus, acestea beneficiază şi de un public incendiar la meciurile de acasă. Cealaltă adversară a „câinilor” este Sturm Graz (Austria). „Dinamo este într-o grupă destul de grea. Trebuie să mergem pe linia din meciul retur cu Slovan. Avem nevoie de disciplină şi unitate”, a comentat tragerea la sorţi Cornel Dinu, administratorul delegat de la FC Dinamo. Fostul internaţional consideră că bucureştenii au 30-40% şanse de calificare.
În „16”-imile competiţiei vor merge primele două clasate. Meciurile vor avea loc pe 17 septembrie, 1 octombrie, 22 octombrie, 5 noiembrie, 2/3 decembrie şi 16/17 decembrie.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite