Adversarele noastre sunt în formă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adversarele noastre sunt în formă
Adversarele noastre sunt în formă

Echipele pe care românii le întâlnesc în Liga Campionilor şi în Liga Europa sunt în vână. Doar VfB Stuttgard a pierdut în etapa din weekend. VfB a pierdut pe seama greşelilor individuale,într-un meci pe care l-a dominat doar fizic. La polul opus se află FC Sevilla, care a devenit o specialistă a victoriilor la două goluri diferenţă.

Cum s-au descurcat euro-rivalele echipelor noastre la sfârşitul săptămânii trecute:

ADVERSARI UNIREA

VfB Stuttgart. Dacă în etapa precedentă Markus Babbel nu a găsit soluţii pentru a aduce puncte din deplasarea de la Hamburg, el a mai clacat o dată şi în faţa lui Köln (0-2). Stuttgart se află pe o pantă descendentă şi în criză de soluţii.

Glasgow Rangers. În minutul 43 al întâlnirii de pe Rugby Park (Kilamarnock - Rangers 0-0), mijlocaşul de la Rangers, Perdo Mendes, a fost eliminat după ce a primit al doilea cartonaş galben. Arbitrul a trimis la cabine şi un jucător de la Kilmarnock cu zece minute înainte de final.

FC Sevilla. FC Sevilla pare că se pricepe extraordinar de bine să închidă meciurile la 2-0. După victoria în faţa Unirii, Negredo şi Kanoute au fost cei mai buni jucători de pe teren ai Sevillei în meciul Osasuna - FC Sevilla 0-2.

ADVERSARI STEAUA

Fenerbahce. Înfrângerea din prima etapă în faţa olandezilor de la Twente (1-2) nu diminuează şansele de calificare ale echipei din Turcia. Fenerbahce este o echipă care luptă în fiecare sezon pe toate fronturile. Aseară, târziu (22.00), Fenerbahce a întâlnit în campionat pe Istanbul Buyuksehir.

Şerif Tiraspol. Sigur că un punct obţinut în Ghencea contează cât zece pentru o echipă mică aşa cum este Şerif Tiraspol. Moldovenii par să nu aibă probleme nici în întrecerea internă. Săptămâna trecută, Şerif a dispus clar de FC Viitorul (3-0), urmând să întâlnească mâine pe Nistru Otaci.

Twente Enschede. Olandezii merg ceas şi în campionat, victoria în faţa lui Fenerbahce nefiind o pură întâmplare. Twente Enschede a câştigat în deplasare jocul cu Heerenven (2-0), prin golurile marcate realizate de M. Stoch.

ADVERSARI DINAMO

Galatasaray. Turcii şi-au amânat intenţionat partida cu Kasimpasa din campionat pentru a lăsa timp jucătorilor să se odihnească. Jocul urmează să aibă loc astăzi, începând cu ora 22.00.

Panathinaikos. Dinamo Bucureşti va întâlni formaţia Panathinaikos Atena în grupa F a Ligii Europa. Turul este programat pentru data de 1 octombrie, la Bucureşti. Până atunci, grecii au jucat aseară cu Aris Salonic (20.00)Sturm Graz. Austriecii au izbutit să se impună în deplasare în faţa modestei echipe Wattens (1-0), printr-un gol realizat în prima repriză din penalty de Lavric.

ADVERSARI CFR CLUJ

PSV Eindhoven. Cu un Danny Koevermans în mare formă, autor a două goluri, PSV s-a impus în derbyul din deplasare cu Feyenoord. La pauză, scorul era deja 3-1 pentru PSV, golul al treilea fiind marcat de Bakkal, scor conservat până la final.

Sparta Praga. La fel ca şi Galatasaray Istanbul, cehii au solicitat mutarea meciului de campionat cu două zile. Brno - Sparta Praga se va juca astăzi, de la ora 20.30.

FC Copenhaga. Cotată cu ultima şansă în grupă, echipa daneză a jucat aseară în campionat Randers FC (ora 19.00)

ADVERSARI FC TIMIŞOARA

Ajax. Dacă în Liga Europa nu reuşeşte să marcheze, Ajax face spectacol în campionat. După 6-0 cu NAC Breda, Ajax a câştigat ieri după amiază în faţa celor de la VW Venlo (4-0), uruguayanul Suarez izbutind să marcheze toate golurile.

Anderlecht. Belgienii nu mai alcătuiesc echipa de altădată, din care nu lipsea micuţul Scifo. Totuşi, Anderlecht reprezintă una dintre principalele pretendente la calificare în Europa League. Anderlecht - Gent s-a ajucat aseară în Jupiler League, de la ora 22.00.

Dinamo Zagreb. După ce a fost învinsă acasă cu scorul de 2-0 de Anderlecht, Zagreb are şansele cele mai mici de a prinde primăvara europeană. Meciul de campionat Dinamo Zagreb - NK Rijeka s-a jucat aseară, de la ora 21. 15.

HAT-TRICK

Zece goluri a marcat Ajax Amsterdam în ultimele două partide din campionat. Patru dintre acestea au fost realizate de uruguayanul Luis Suarez în meciul pe care Ajax l-a susţinut în deplasare cu VW Venlo.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite