Adriano are din nou probleme cu băutura

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adriano, în cădere liberă după ultimele scandaluri
Adriano, în cădere liberă după ultimele scandaluri

Atacantul lui Flamengo nu a scăpat de patima alcoolului. Oficialii clubului brazilian la care este legitimat Adriano au dezvăluit că se confruntă cu probleme mari din partea „Împăratului", căruia nu i se poate lua sticla de la gură.

„Adriano are probleme mari cu alcoolul. Dacă bea o bere, nimeni nu îl mai poate opri", a spus directorul general al lui Flamengo, Marcos Braz. Acesta a negat că fostul jucător de la Inter ar avea şi probleme cu drogurile. „E absurd să spui că Adriano are probleme cu drogurile. Nu că alcoolul nu ar fi una, dar e totuşi altceva", a mai spus oficialul brazilienilor.

Adriano a fost implicat recent într-un scandal, la o petrecere într-o favelă din Rio de Janeiro, cu Joana Machado, instructor de fitness şi fostă iubită. Femeia, aflată în stare de ebrietate, a aruncat cu pietre în maşina fotbalistului, iar acesta a trântit-o la pământ.

Veştile privind viaţa sa extrasportivă au ajuns şi la urechile selecţionerului Carlos Dunga, care ar putea să renunţe la serviicile lui Adriano pentru Cupa Mondială din Africa de Sud. „Am nevoie de jucători care să fie apţi sută sută din toate punctele de vedere", a spus Dunga.

Adriano a jucat ultimul meci la naţionala Braziliei marţea trecută la Londra, unde „Selecao" s-a impus cu 2-0 în faţa reprezentativei Irlandei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite