Adrian Mutu, "superstar" şi "stratosferic". Vezi reacţii din presa italiană!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
"Scăriţa" cu care Mutu a marcat din penalty
"Scăriţa" cu care Mutu a marcat din penalty

Presa italiană l-a lăudat la unison pe atacantul Adrian Mutu pentru prestaţia din meciul Cesena - Genoa, scor 2-0, în care a înscris ambele goluri, notând că a făcut "show", a fost "superstar", "stratosferic" şi "protagonistul absolut" al partidei.

"Mutu reduce la tăcere Genoa", a titrat Gazzetta dello Sport, adăugând că românul a fost "superstar împotriva echipei Genoa".

La Repubblica a notat că Mutu a relansat Cesena printr-o "scăriţă şi o magie", fiind "stratosferic", "protagonistul absolut" al partidei cu Genoa, în care a înscris mai întâi din penalti şi apoi a reuşit un "eurogol". Jurnalul, care i-a acordat românului nota 8 (cea mai mare), menţionează că după acest rezultat situaţia tehnicianului echipei Genoa, Alberto Malesani, este incertă, fiind posibil ca acesta să fie demis. "La Cesena este un campion ca Mutu, care din două faze a rezolvat meciul", a afirmat Malesani la finalul partidei.

Calciomercato.it l-a notat pe Mutu cu 7,5 şi a scris că victoria Cesenei "a fost semnată" în mare parte de el. "A fost meciul lui: a suferit, ca întreaga echipă, în prima repriză; s-a trezit în a doua, având o prestaţie de campion şi contribuind şi la faza defensivă. Două goluri, unul din penalti, al doilea o adevărată capodoperă. Victoria Cesenei poartă în special semnătura sa", menţionează sursa citată.

"Adrian Mutu Show", a scris Soccer Magazine, precizând că suporterii Cesenei au respirat uşuraţi, după ce în sfârşit atacantul român a devenit un lider pe teren.

Datasport l-a notat pe Mutu cu 8 şi a menţionat că românul a avut un "sânge rece de «serial killer»" la penalti."Dacă Mutu este Mutu, pentru Cesena salvarea este o misiune posibilă", adaugă site-ul italian.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite