Adrian Mutu: "Anul 2011 o să fie anul meu"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Revenit pe teren duminică, după o pauză forţată de 20 de zile, provocată de o problemă musculară, Adrian Mutu vrea ca anul viitor să revina la forma care l-a consacrat.

Internaţionalul român, aflat la prima sa reuşită după suspendarea de 9 luni pentru consum de sibutramină, vrea să transforme 2011 în anul său, scrie presa italiană. "Sper să fiu achiziţia cea mai importantă pentru Fiorentina, jucătorul de care este nevoie pentru întărirea lotului, mai ales că din acest moment începe, practic, un nou campionat. Nu vreau să mă opresc, vreau să marchez în continuare pentru a le mulţumi tuturor în maniera în care îmi place cel mai mult: înscriind goluri", a spus Mutu.

"De atâţia ani suntem obişnuiţi să luptăm pentru calificarea în cupele europene. În acest sezon, însă, suntem constrânşi să suferim şi să privim cu atenţie la cei care se află înaintea noastră. Însă, să ne amintim că atunci când strângi din dinţi şi apoi câştigi, totul pare mai frumos. Lucrurile obţinute prin suferinţă îţi fac mai multă plăcere decât cele obţinute uşor', a mai spus fotbalistul român, adăugând: vreau să readuc Fiorentina în Europa", a încheiat atacantul român.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite