Adrian Porumboiu s-a răzgândit: nu se mai retrage

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Porumboiu  s-a răzgândit:  nu se mai retrage
Adrian Porumboiu s-a răzgândit: nu se mai retrage

Victoria cu Rapid l-a entuziasmat pe finanţatorul Vasluiului, care nu mai vrea să plece de la echipă.Burdujan este călăul giuleştenilor. El a marcat golul victoriei de sâmbătă, iar în meciul tur a înscris pentru un 2-2.  

În urmă cu o săptămână, vasluienii erau umiliţi, în deplasare, de Gloria Buzău, scor 4-1, iar finanţatorul Adrian Porumboiu îşi anunţa retragerea.

„Echipa se va prezenta şi în campionatul viitor, dar sub altă formulă. Vasluiul va avea din vară alt format, în care numele lui Porumboiu nu va mai fi. Nu mi-a plăcut niciodată să fiu minoritar, deci mă retrag“, spunea atunci Porumboiu.

Decizia lui a fost de scurtă durată. După victoria obţinută de Vaslui, în faţa Rapidului, omul de afaceri a schimbat placa.

„Mă bucur mai mult că a plouat, dar sunt fericit şi pentru victoria echipei. Îi felicit pe jucători, însă victoria cu Rapid nu are nicio valoare dacă nu batem la Craiova. Acum nu mă mai gândesc la retragere, voi lua o decizie după meciul din Bănie. Vreau să fie linişte la echipă, să pregătim foarte bine meciul cu Universitatea. Suntem aproape de a ne îndeplini obiectivul. Dacă vom juca la fel cum am făcut-o cu Rapid, nu ar trebui să avem emoţii la Craiova“, a spus Porumboiu.

Dulca, prima victorie ca antrenor

Cristian Dulca a jucat în Giuleşti din 1995 şi până în 1999. Fostul căpitan, cu care Rapidul a câştigat o Cupă şi un campionat, şi-a învins marea dragoste la chiar primul meci ca „principal“. 

„Sunt fericit pentru acest rezultat. A fost extrem de greu având în vedere că am întâlnit o echipă cu tradiţie şi jucători valoroşi. Elevii mei au dat dovadă de caracter şi au demonstrat că alcătuiesc o echipă care ştie să lupte la greu. Nu pot să spun că mi-am învins profesorul, ci doar am luat trei puncte. De asemenea, este o victorie importantă şi pentru mine ca debutant în antrenoratul mare“, a spus Dulca.

image
image

Acum nu mă mai gândesc la retragere.

image


Adrian Porumboiu
finanţator FC Vaslui

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite