Adrian Porumboiu: „Nu mai pot plăti la nesfârşit mediocritatea“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patronul echipei FC Vaslui vrea calificarea în finala Cupei României şi i-a avertizat pe fotbaliştii săi că e ultima lor şansă să se reabiliteze. FC Vaslui a suferit sâmbătă prima înfrângere de pe teren propriu (0-1 cu FC Braşov) sub comanda antrenorului Viorel Moldovan.

Adrian Porumboiu, principalul finanţator al echipei moldovene, a digerat cu greu insuccesul din faţa braşovenilor.

„Mi-e greu să vorbesc acum. O s-o fac după meciul din Cupă cu CFR Cluj, de miercuri. E ultima noastră şansă de a mai putea juca în Europa League, întrucât nu mai putem prinde un loc în campionat care să ne permită asta“, a declarat pentru „Adevărul“ fostul arbitru.

Moldovan şi-a recunoscut vina

Omul de afaceri nu l-a cruţat pe antrenorul Viorel Moldovan. „A greşit şi antrenorul. Nu cruţ pe nimeni. Sunt mulţumit de munca lui Viorel Moldovan, dar la meciul cu FC Braşov a fost neinspirat“, a spus Porumboiu.

Pe jucători a fost, însă, cel mai furios. „Mai au o singură şansă, să se califice în finala Cupei. Ştergem tot ce a fost, dacă nu, voi pune stop şi să se ducă unde vor. Ţin de contracte, dar nu s-a răsturnat căruţa cu proşti şi eu să fiu ăla care ţine de hamuri. Am cheltuit mulţi bani, i‑am tratat cu tot respectul. Ajunge! Nu mai pot plăti la nesfârşit mediocritatea. Eu dau sute de mii de euro, iar ei au dat dovadă de neprofesionalism“, a mai spus Porumboiu.

Aflat la a treia înfrângere în ultimele cinci meciuri în campionat, Viorel Moldovan şi-a asumat responsabilitatea eşecului din faţa ultimului său antrenor, Răzvan Lucescu.

„E numai vina mea. Am fost total neinspirat începând jocul cu Dănuţ Munteanu pe post de fundaş central. Este o înfrângerea ruşinoasă. Trebuie să rămânem cu capul sus şi să ne pregătim cât mai bine pentru meciul cu CFR Cluj. Cupa rămâne principalul obiectiv“, a declarat fostul internaţional.

Ultima confruntare  dintre cele două echipe a avut loc în campionat, la 4 aprilie, când ardelenii au câştigat categoric pe teren propriu cu 3-0.

image
image

În semifinala Cupei României, cu CFR Cluj, se vor întâlni două echipe disperate. Important este să jucăm finala.

image


Adrian Porumboiu
finanţator FC Vaslui

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite