Adrian Mutu va purta tricoul cu numărul 12 la Ajaccio

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Mutu a dat opt goluri în sezonul trecut de Serie A
Adrian Mutu a dat opt goluri în sezonul trecut de Serie A

Atacantul Adrian Mutu, care marţi, va fi prezentat oficial la gruparea franceză Ajaccio, a anunţat pe contul său de Twitter că la noua sa echipă va purta tricoul cu numărul 12.

Fotbalistul în vârstă de 33 de ani a organizat un concurs pentru fanii săi pe contul de Twitter. "Cine ghiceşte numărul meu după tricou o să-i fac cadou un tricou autografat..nu e 10 vă spun de la început...", a scris Mutu.
Cel care a răspuns corect este un suporter al echipei Ajaccio, acesta făcându-i la rândul său cadou o imagine trucată a lui Adrian Mutu în tricoul noii sale echipe.

Câştigătorul concursului va primi tricoul cu autograf după primul meci al lui Adrian Mutu la Ajaccio. Atacantul român care a evoluat sezonul trecut pentru formaţia italiană Cesena a ajuns, luni, în Corsica, urmând ca marţi să efectueze vizita medicală şi să semneze contractul, la stadionul Francois Coty.

La Ajaccio, numărul 10 îi aparţine lui Chakhir Belghazouani, un mijlocaş francez de origine marocană adus în această vară de la Zulte Waregem.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite