Adrian Mutu, dorit de City

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atacantul român Adrian Mutu ar putea juca din nou în Anglia, la patru ani după ce a fost dat afară de Chelsea Londra. Presa italiană scrie că „Briliantul” este dorit de patronii arabi ai lui

Atacantul român Adrian Mutu ar putea juca din nou în Anglia, la patru ani după ce a fost dat afară de Chelsea Londra. Presa italiană scrie că „Briliantul” este dorit de patronii arabi ai lui Manchester City pentru a face pereche în atacul „cetăţenilor” cu brazilianul Robinho. În vară, Mutu a fost la un pas să semneze cu vicecampioana Italiei, AS Roma.

L-a dorit şi Bayern

O altă echipă care s-a interesat de român, în primăvară, a fost campioana Germaniei, Bayern München. Mutu a semnat în vară o prelungire a contractului cu Fiorentina, dar una din condiţii a fost să poată pleca în cazul în care clubul primeşte o ofertă bună. Şefii lui City vor să profite de neînţelegerile dintre fotbalist şi antrenorul Cesare Prandelli.

Mutu nu mai este nici preferatul suporterilor toscani care s-au orientat către „vârful” Alberto Gilardino care marchează meci de meci.  Site-ul fiorentinanews.it a notat că patronii arabi ai lui City vor înainta în curând o ofertă de nerefuzat atât pentru jucători, cât şi pentru club.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite