Adrian Cristea: „Deblocaţi primele“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După succesul cu FC Argeş, jucătorii dinamovişti cer conducerii să le plătească restanţele financiare. Victoria cu FC Argeş (scor 2-0) a liniştit apele doar în mică măsură în curtea lui Dinamo. Imediat după meci a izbucnit un alt scandal, al primelor.

Doi dintre fotbaliştii care au cântat versurile manelei prosteliste (Torje şi Ropotan) au trebuit să facă faţă injuriilor suporterilor dinamovişti. Celorlalţi doi (Lucian Goian şi Pulhac), puşi pe lista de transferuri, coechipierii le-au dedicat victoria.

Adrian Cristea a purtat pe sub tricoul de joc un altul care avea scrisă pe faţă cifra 3 (aflată pe tricoul lui Pulhac), iar pe spate cifra 18 (a lui Goian). “Dedicăm această victorie colegilor noştri care sunt puţin afectaţi în această perioadă. Cu toţii greşim, important e să corectăm ceea ce greşim. Fiecare are dreptul la o a doua şansă“, a spus Cristea.

Ionel Dănciulescu, cel care a primit un trofeu înaintea meciului pentru cele 400 de meciuri pe care le-a jucat până acum, speră ca fanii să-i ierte pe colegii care au greşit. “Sigur că nu este un moment plăcut pentru jucătorii implicaţi în acest incident, iar suporterii nu or să uite foarte uşor ceea ce s-a întâmplat. Sper ca această iarnă să fie un sfetnic foarte bun pentru toată lumea”, a precizat Dănciulescu.

Borcea s-a înfuriat pe Adrian Cristea

Adrian Cristea, autorul primului gol de sâmbătă, a amintit de latura financiară. “Nu am mai luat niciun ban de două luni, dar conducerea ne-a promis că, dacă revenim pe primul loc, ne va debloca primele şi contractele”, a spus mijlocaşul. Declaraţia a stârnit furia lui Cristi Borcea, preşedintele executiv.

“Adi era ultimul care trebuia să vorbească. Eu i-am dat 50.000 de euro în avans ca să îşi cumpere casă, deci el e în avans faţă de ceilalţi. Pentru declaraţiile astea o să-şi ia banii în februarie! E o întârziere de doar 14 zile. Au jucat cu primele în cabină şi cu Urziceniul, şi cu Braşovul, dar nu au fost în stare să le ia. A fost o greşeală a mea că am procedat aşa”, a tunat la gsp.tv oficialul dinamovist.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite