Adio, podium!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Speranţele Clujului la locul trei s-au spulberat, după egalul cu Pandurii. Martinovici i-a adus pe oaspeţi în avantaj, dar trupa lui Conceiçao a fost salvată de Kone.

Pandurii au început cu mult curaj partida de la Cluj, demonstrând că nu au venit pentru a face antijoc. Minutul 8 a adus prima fază periculoasă în careul gazdelor, când Raskovici l-a întors pe Viera, care a alunecat pe gazonul ud şi l-a întins pe Nuno Claro, care a reuşit să respingă în bară.

Replica clujenilor a venit de la Dubarbier, al cărui şut a fost respins în corner de Martinovici. Oltenii ­şi-au mai trecut în cont o ocazie în minutul 21, când şutul lui Grecu s-a oprit în blocajul excelent al lui Tony.

Băieţii lui Cârţu au deschis scorul în minutul 32, când Martinovici a lovit excelent cu capul un balon trimis din corner de Tiago.

Mara, menajat pentru naţională

Conceiçao a mutat rapid, ­Deac luându-i locul lui Mara, care risca o accidentare după contractura suferită în etapa trecută, la Piteşti, şi putea rata echipa naţională. Cu cinci minute înainte de pauză, Kone şi-a demonstrat clasa după ce a scăpat singur cu Stanca şi a şutat impecabil de la marginea careului, mingea atingând în prealabil transversala.

Partea a doua i-a găsit pe clujeni în ofensivă, prin Peralta (47) şi Kone (58), dar Pandurii au replicat prin Grecu, fotbalist care nu a putut trece de portarul oltenilor. Spre finalul partidei, CFR a presat, şi-a creat ocazii, dar Sorin Cârţu a gestionat excelent scorul de pe tabelă şi a plecat de la Cluj cu o remiză nesperată.

1-1

CFR Cluj: Claro - Tony, Viera, Alcantara, Panin - Dani - Mara (31 Deac), Peralta (60 Ruiz), Culio, Dubarbier - Y. Kone. Antrenor: Antonio Conceiçao

Pandurii: Stanca - Popete, Martinovici, Chibulcutean, Cardoso - Fl. Stîngă, Murgan, Vasilache (80 Pârvu), Grecu - Tremonti (57 Tilincă), Raskovici (73 Arieta). Antrenor: Sorin Cârţu

Au marcat: Y. Kone 40 / Martinovici 32

Stadion
: Dr. Constantin Rădulescu

Spectatori: 5.000

Arbitru:
Florin Ghimbăşan

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite