Adi Mutu ar putea fi suspendat de FIFA!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Veştile proaste nu mai contenesc pentru Adrian Mutu. După ce ieri a aflat că va trebui să plătească despăgubiri de 17 milioane de euro clubului Chelsea, fotbalistul român ar putea fi suspendat de Federaţia Internaţională de Fotbal în cazul în care nu plăteşte amenda.

Cotidianul italian „Gazzetta dello Sport”, informează că FIFA îl poate forţa astfel pe fotbalistul român să plătească amenda.

Ioan Becali, unul dintre agenţii jucătorului a declarat ieri că Mutu nu va plăti amenda pentru că nu are bani, toată averea sa fiind trecută pe numele părinţilor.

O suspendare din partea forului internaţională, venită imediat după cele 8 luni în care Mutu stă pentru dopaj ar însemna, mai mult ca sigur finalul carierei.

Adrian Mutu se agaţă însă de ultima soluţie de a scăpa de amendă, Curtea Europeană a Drepturilor Omului.

În plus, „Corriere Fiorentino” a notat ieri că fraţii Ioan şi Victor Becali, agenţii lui Adrian Mutu, încearcă să-l transfere gratis pe atacantul român de la echipa AC Fiorentina

„După confirmarea sentinţei că Mutu trebuie să plătească 17 milioane de euro clubului Chelsea, fraţii Becali vor să ceară Fiorentinei să-l cedeze pe român gratis. Astfel, jucătorul ar avea posibilitatea să plece la clubul care va face cea mai bună ofertă salarială”, a scris sursa citată.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite