Adi Mutu ia o pauză pentru genunchi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adrian Mutu a ajuns la capătul puterilor. Nu mai poate suporta această situaţie, genunchiul stâng supărându-l de ceva timp încoace, la fiecare meci.

„Am jucat în acest sezon în meciuri în care eram 20% apt, iar durerea m-a împiedicat să evoluez aşa cum îmi doream”, a spus jucătorul Fiorentinei. Singura soluţie este ca Adrian să ia o pauză în care să se trateze corespunzător şi să-şi revină. Apoi va putea reintra pentru echipa italiană la capacitate maximă.

„Vreau să-mi revin cât mai repede posibil şi să-mi ajut echipa în acest final important de campionat. Nu are sens să mai forţez, şi chiar dacă trebuie să iau o pauză, la întoarcere voi fi adevăratul Mutu”, a adăugat românul.

Atacantul va fi supus astăzi unei artroscopii pentru ca echipa medicală să se poată decide asupra posibilităţii de a interveni sau nu asupra genunchiului stâng care-l supăra. Medicul tricolorilor, Pompiliu Popescu, a pronosticat că internaţionalul român va lipsi cel puţin o lună de pe teren. Asta dacă nu găsesc doctorii italieni leziuni mai grave în zona cu probleme.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite