Adi Ilie: „Până acum, Gigi nu a vrut să vândă!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul manager al Stelei spune că Becali a avut oferte scrise pentru Rădoi, Nicoliţă şi Goian. „Cobra“ crede că cei mai bine cotaţi fotbalişti ai Stelei vor pleca în străinătate în această iarnă. Patronul Stelei este în criză de lichidităţi.

Echipa Stelei, care a ajuns în semifinalele Cupei UEFA şi a bifat trei calificări consecutive în Liga Campionilor, este la un pas de a se destrăma.

După plecările lui Paraschiv şi Dică în Italia, şi ceilalţi jucători mai vechi vor să plece. Rădoi, Nicoliţă şi Goian sunt în capul listei de transferări, ei fiind cei mai bine cotaţi fotbalişti din lotul grupării din Ghencea.

Pentru ei s-au vehiculat mai multe variante de transfer, dar nu s-a concretizat niciodată nimic.

Fostul manager al Stelei Adrian Ilie spune că interesul altor echipe pentru cei trei nu este o cacealma. „Oferte pentru jucătorii Stelei au existat. Le-am văzut şi eu în perioada în care am stat acolo, deşi nu eu mă ocupam de aceste lucruri.

Rădoi, Goian şi Nicoliţă au fost doriţi de mai multe echipe din străinătate. Nu este vorba despre echipe mici. Ce, Inter este echipă mică?“, a declarat „Cobra“.

Ilie a confirmat faptul că interesul lui Internazionale Milano pentru Rădoi este real, dar crede că preţurile cerute de Gigi Becali pentru jucătorii săi au făcut ca până acum să nu se dea curs ofertelor.

Miza pe tineri

„Gigi nu a vrut să vândă. Cel puţin, nu pe banii care se ofereau. El a declarat că vrea pe Rădoi în jur de 10 milioane de euro. Poate numai dacă se cumulau ofertele pentru cei trei jucători se putea ajunge la această sumă“, a mărturisit Ilie.

Criza financiară şi, implicit, nevoia acută de lichidităţi l‑au făcut pe patronul Stelei să mai lase din preţ numai-numai să reuşească să vândă.

Pentru Goian, destinaţia cea mai probabilă este Anglia, unde Sunderland şi Manchester City ar vrea să-l cumpere pe turnul de control al defensivei Stelei.

„Pentru Goian sunt convins că Anglia este un campionat care i se potriveşte ca o mănuşă. Nu e totul să te transferi, contează şi unde. Uitaţi-vă ce s-a întâmplat cu Dică. Nu trebuia să meargă în Italia, unde se joacă numai pe contraatac“, a spus „Cobra“.

În ceea ce-l priveşte pe Nicoliţă, ruşii de la Zenit au fost de două ori să-l observe la meciurile Stelei. „Nicoliţă a avut poate oferta cea mai clară. Se puteau lua banii pe loc dacă i se dădea drumul“, a declarat Ilie. În locul celor trei, Gigi Becali vrea să mizeze pe tinerii din curtea proprie.

„Tudose, Bicfalvi şi Ochiroşii vor fi mai buni decât jucătorii pe care îi voi vinde în această iarnă“, a declarat Gigi Becali, bucuros că va face o economie serioasă şi la salarii.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite