Adebayor, trimis să se antrenze cu rezervele

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atacantul togolez al lui Manchester City, Emmanuel Adebayor, se află într-o situaţie delicată la clubul englez.

Împrumutat la Real Madrid în prima parte a anului, fotbalistul urma să revină în lotul lui City în această vară. Aflat încă în vacanţă, el a primit un e-mail din partea conducerii, prin care era anunţat că nu va face parte din lotul deplasat pentru turneul amical din Stele Unite şi că se va antrena cu rezervele (echipa de tineret a cubului).

Adebayor, care s-a dovedit foarte capricios la City, după transferul de la Arsenal, se consideră neîndreptăţit şi, în primă fază a refuzat să se mai antrenze. "Nu ştiu cu ce am greşit. Am primit un e-mail din senin, în care mi se spunea că nu mă voi antrena cu lotul primei echipe. Este un insultă pentru mine. Voi reveni la antrenamente, dar consider că şefii clublui nu au pic de respect faţă de mine", a spus Adebayor, citat de "The Sun".

În vârstă de 27 de ani, Adebayor este cotat la 17 milioane de euro, după ce Manchester City a plătit pe le nu mai puţin de 29 de milioane, în urmă cu doi ani, când l-a achiziţionat de la Arsenal.

Togolezul a primit însă o veste bună din partea antrenorului lui Real Madrid, Jose Mourinho, care a declarat că Adebayor are cele mai mari şanse să fie atacantul de care are nevoie echipa "galacticilor".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite