Adebayor refuză să meargă în Angola, după atentatul din 2010

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atacantul togolez Emmanuel Adebayor a cerut şi primit acceptul de a nu face deplasarea cu echipa sa, Real Madrid, în Angola, în vederea unui meci amical, pe motiv că în acea ţară a trăit cea mai urâtă experienţă din viaţa sa, informează cotidianul Marca.

Marca menţionează că Emmanuel Adebayor nu va face deplasarea cu Real Madrid la Luanda, pentru un meci programat în luna noiembrie cu o echipă ce va fi stabilită ulterior, cel mai probabil urmând să fie vorba despre naţionala Angolei.

"Jucătorul togolez a trăit în Angola cea mai urâtă experienţă din viaţa sa, fiind aproape de a-şi pierde viaţa într-un atentat, astfel că cei de la Real Madrid nu i-au refuzat cererea", scrie Marca.

La începutul anului 2010, Adebayor se afla în autocarul cu care naţionala statului Togo se deplasa în Angola, în vederea Cupei Africii pe Naţiuni, când acesta a fost atacat cu focuri de armă de un grup terorist. În acel incident, şi-au pierdut viaţa şoferul autocarului, ofiţerul de presă şi antrenorul secund al naţionalei, Amelete Abalo, iar mai mulţi jucători au fost răniţi.


Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite